Revisie van VW Motoren
(Revisie uitsluitend T3 transporter)

Het kan op elk moment gebeuren. Door slijtage of 'domme pech' laat de motor van uw auto het afweten. In het ergste geval levert dat een 'vastloper' op. Maar ook slecht stationair lopen of een vermindering van het vermogen kunnen tekenen zijn van 'oververmoeidheid' van de motor. Natuurlijk kunt u door uw dealer een reparatie laten uitvoeren of een ruilmotor laten monteren. Vaak is echter uw originele motor nog te redden en zelfs meer dan dat. Een volledige revisie, uitgevoerd door een vakman, maakt uw motor weer even goed als nieuw. Het maakt niet uit of het een old-timer is die na vele jaren trouwe dienst niet verder wil of een moderne kilometervreter die na meer dan twee ton de geest heeft gegeven. Revisie is in beide gevallen waarschijnlijk de beste optie.

Delta is gespecialiseerd in de volgende zaken

-Revisie motoren T3
-Reparatie versnellingsbakken T3
-Onderhoud & Reparatie T3
APK T3

U ziet Delta is het adres voor uw VW Transporter T3

Delta heeft zich gespecialiseerd in Volkswagen motoren. Zowel benzine- als dieselmotoren worden volledig in eigen beheer gereviseerd. Daartoe heeft Delta de beschikking over gereedschappen en machines om vrijwel alle benodigde cylinder- en carterbewerkingen zelf uit te voeren. Motorenrevisie is vakwerk. Een precisieklus die zich niet leent voor werk aan de lopende band. Bij Delta kunt u exact aangeven wat uw wensen zijn. U overlegt dan met de vakman die zelf de werkzaamheden uitvoert. Samen bepaalt u wat eventueel hergebruikt kan worden en welke nieuwe onderdelen worden gemonteerd. Het resultaat is een motor waarmee u weer met een gerust hart op pad kunt.
Uiteraard kunnen 'doe het zelvers' ook bij Delta terecht. Indien u de motor 'kaal' aanlevert (dus zonder plaatwerk, carburateur, dynamo etc) scheelt dat in kosten!

Zelf reviseren ?

Een motor zelf reviseren is een klus die zich niet leent voor de beginnende autohobbyist of gelegenheids sleutelaar. Indien u echter over de nodige kennis, ervaring en gereedschappen beschikt is het uiteraard wel mogelijk. Voor de benodigde materialen of deelbewerkingen kunt u natuurlijk ook terecht bij Delta. 

H
ieronder vindt u een overzicht van de motoren waar regelmatig aan wordt gewerkt.

Cilinderinhoud         Type motor
1900-2100 cc          Watergekoelde boxermotor (T3)
1600-1900 cc          Dieselmotor T3

 

Naar de startpagina